U bent hier

 

Nieuws

PO18022. Deze opdracht betreft de digitalisering van de stedenbouwkundige toelatingen (stedenbouwkundige vergunning, milieuvergunning en andere gelijkaardige dossiers) van de Stad Brussel.

PCAN18002. Oproep tot aanvraag tot deelneming - Aankoop en implementatie van een CIRM-, CMT-Oplossing (Citizen Relationship Management & Case Management Tool).

 

Op vraag van de dienst Senioren van de Stad Brussel plaatste GIAL een pagina of eerder twee Senior Friendly-schermen online. 

Opdracht: de Brusselse senioren vertrouwd maken met het Internet, onder meer voor hun contacten met de overheidsdiensten. 

Op de gemeentesite stond een massa aan informatie en documenten van de Archieven van de Stad Brussel. Sinds 15 maart 2018 beschikken de Archieven over hun eigen website (archief.brussel.be).

Op vraag van de dienst Cultuur van de Stad Brussel heeft GIAL een drietalige website (NL, FR, EN) over '2018, jaar van de contestatie' ontwikkeld en online geplaatst. 

GIAL beheert het IT-park van de Stad Brussel, goed voor...  

GIAL heeft de Stad Brussel begeleid bij het uitwerken van een oplossing voor het maken van afspraken en het beheer van de wachtrijen.

GIAL zal op 8 en 9 februari opnieuw aanwezig zijn op het Salon des Mandataires in WEX in Marche-en-Famenne. 

GIAL heeft sinds het begin van de jaren ‘90 meegewerkt aan de informatisering van de Franstalige openbare bibliotheken van de Stad Brussel en vervolgens aan de ontwikkeling van een collectieve catalogus voor alle Franstalige openbare bibliotheken van het Gewest. GIAL heeft diezelfde bibliotheken ook bijgestaan bij het opzetten van een echte portaalsite voor de lezers.