U bent hier

 

Over GIAL

GIAL, informaticacentrum van de Stad Brussel, levert sinds 1993 informaticadiensten aan administraties. Door zijn ervaring met de Stad Brussel heeft GIAL zijn aanbod uitgebreid naar de openbare diensten van gemeenten, provincies, gewesten, gemeenschappen en paragemeentelijke vzw's.

Applicaties & materiaal

GIAL biedt in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en Wallonië software op maat aan, aangepast aan de noden van de klanten. GIAL stelt hen ook betrouwbare en beproefde tools ter beschikking in e-administratie en e-government.

De betrokken domeinen zijn met name aankopen, demografie, e-government, onderwijs, vastgoed, internet, openbare bibliotheken, kinderdagverblijven, relatie tussen burger en bestuur, human resources, openbare netheid en openbare werken.

Materiaal

GIAL helpt ook bij de selectie, installatie en het beheer van informatica-, bureautica- en netwerkmateriaal, en verzekert de beveiligde hosting van de uitrusting en websites.

Assistentie

Het ervaren personeel van GIAL verzekert eveneens de ondersteuning van de gebruikers, per telefoon en ter plaatse.

Aankoop- en opdrachtencentrale

GIAL biedt bovendien een aankoopcentrale en een opdrachtencentrale aan, zodat klanten van de beste diensten en prijzen kunnen genieten.

Kwaliteit

GIAL past de methodes van PRINCE2 en ITIL toe.